Şehit Şükrü Bayrakcı Anaokulu

Vizyon: " Başarıda zirvede kalmayı hedefleyen, etkili iletişim kurabilen, yeniliklere açık, güler yüzlü ve disiplinli öğrenciler yetiştirmektir."

Misyon: Türk Milli Eğitimi´nin Amaç ve İlkelerine uygun olarak " Okulumuz; farklılıkların zenginlik olduğunu düşünen, insani değerleri savunan, yaşadığı topluma ve çevresinde gelişen olaylara duyarlı, öğrenmeyi bir erdem olarak kabul eden, bilgiye ulaşma yollarını öğrenmiş, insanların dünyadaki tek canlı türü olmadığının farkına varmış, öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştiren bir kurum olsun. "

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu 07.45-12.45 Öğle Grubu 13.15-18.15
Isınma: Doğalgaz-Kombi
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okul Aile Birliği Anlaşmalı: Nergis Turizm
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://770022.meb.k12.tr

Adres - CUMHURİYET MAH. YÜZYIL CAD. ŞEHIT ŞÜKRÜ BAYRAKCI ANAOKULU BLOK NO 58 İÇ KAPI NO 1 KARTAL / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -